Net geshopt – Nog meer kleren!

Zo ik ben weer eens gaan shoppen hoor! Ik heb nu gelijk weer een stapeltje nieuwe kleren. Dat was niet helemaal de bedoeling, maar ik ben er wel super blij mee! Lees hier verder wat voor dingen ik allemaal heb gekocht.

Ik ging dus weg met het idee één nieuw roze shirtje te gaan halen. Die had ik nodig voor een feestje dit weekend. Maar toen zag ik een jasje wat super goed matchte met het shirtje wat ik al gevonden had. Dus moest ik die ook hebben! Daarna ging ik nog eventjes langs de schoenenwinkel . Wat uiteindelijk dik een half uur duurde. Daar zag ik schoenen die ik eigenlijk ook heel graag wilde hebben. En omdat ik toen toch al zo ver was, besloot ik de outfit af te maken met een nieuwe spijkerbroek.

Dus hierbij: mijn nieuwe outfit, matchend bij een roze shirtje. Gelukkig kan ik nu deze blog gebruiken als excuus om altijd meer te kopen. Heb jij het wel eens meegemaakt dat je voor één ding ging shoppen, en met heel veel meer spullen terugkwam? Laat het me weten in een berichtje!

Comments are closed.