Meer over mij

Super tof dat je op mijn blog komt kijken! Ik ben Dorris en ik hou van mode. En dan bedoel ik echt ‘houden van’. Als ik zou kunnen trouwen met mode, dan zou ik dat denk ik wel doen. Uit deze liefde is deze blog ontstaan.

More2Be is een blog over mode en MEER!! Ik ben altijd op zoek naar meer kleding, meer sieraden, meer make-up, meer trends, meer ALLES… Daarom schrijf ik deze blog over nieuwe dingetjes die ik heb aangeschaft. Of juist nieuwe trends waar ik interesse in heb. Wat ik het leukste vind is als iets me kan verrassen, daarom doe ik ook vaak mystery unboxings van verschillende merken of andere bloggers.

Maar ik ben natuurlijk ook op zoek naar meer dingen waar ik heb over kan hebben. Dus heb je een idee voor mij? Stuur me dan zeker een berichtje want meer is beter!!

Comments are closed.