Jurkjes: trends

Een jurk  vind je in elke vouw haar klerenkast en is vaak hét kledingstuk die een look eleganter maakt. Jurkjes zijn in en zullen dit ook altijd blijven maar toch zijn bepaalde soorten jurkjes populairder dan andere. Bovendien heeft elke vrouw natuurlijke een andere voorkeur en stijl. Heeft de ene het graag elegant en chique, verkiest de andere een stoere en hippe look. Het is verder ook belangrijk dat je, naast je persoonlijke voorkeur en stijl, nagaat welke jurk het beste bij jouw lichaam past. Daarom stellen we je hier eventjes een kort overzicht met de allerleukste trends op vlak van jurken voor.

Artesanal chic

Deze winter maakt de artesanal chic stijl een echte comeback. Deze stijl legt de nadruk op textuur en details en is perfect voor vrouwen die fan zijn van de bohemian of hippie stijl. De artesanal chic jurken zijn ongelooflijk romantisch en zien er erg leuk uit in combinatie met extravagante juwelen.

Strakke taille

Voel je, je goed in je lichaam en schrikt het je niet af je vrouwelijke vormen wat te tonen? Dan is de jurk met strakke taille een geweldige keuze. Kort of lang? Aan jou de keuze.

Kort mouwtje

Volgens “Women Today” (www.womentoday.nl) is het dragen van shirtjes met driekwart mouwen of ene korte mouw tot aan de helft van je bovenarm de makkelijkste manier om dikke armen wat minder opvallend te maken.

Heb je dus wat bredere bovenarmen en vind je dit niet zo leuk? Dan zijn jurkjes met mouwtjes je (letterlijk) op het lijf geschreven.

Loszittende jurk

Een loszittende jurk is een goed voorbeeld van een kledingstuk met platte-buik-garantie, dit volgens “Flair” (www.flair.be)

Indien je dus een klein buikje hebt en dit graag zou willen verbergen dan zijn loszittende A-lijn jurkjes de perfecte oplossing. Stijve rechte of strakke modellen zijn uit den boze!

Jurkjes met een print

Het dragen van een jurk met streepjes kan een erg grote invloed hebben.

Het mag dan wel een optische illusie zijn maar toch lijk je al snel enkele kilo’s slanker door verticale strepen te dragen terwijl horizontale strepen net voor een dikmakend effect zorgen. Als je dus liever wat slanker zou lijken, dan vermijd je beter jurkjes met horizontale strepen.

Shoptip: https://www.DRESSESONLY.nl/jurken/jurken-prints.html!

Natuurlijk zijn streepjes niet de enige vorm van prints die je op jurken kunt vinden. Zo zijn jurkjes met bloemenmotiefjes, vlinders, bolletjes en zelfs dieren ook erg populair. Ze zorgen voor een leuk speels effect en zijn daarom perfect voor informele gelegenheden zoals een picknick in het park, een wandeling door het bos of een gezellig dagje aan het strand.

Jurkjes die helemaal conform zijn met de huidige trends vind je bij Dresses Only uit Tilburg. Voor vier uur in de middag besteld betekent de volgende dag in huis.

Comments are closed.