Falke Family kniekousen voor de hele familie

Falke is een Duits bedrijf dat al meer dan 120 jaar sokken maakt. Ze hebben reputatie voor hoge kwaliteit producten van fijne katoen. De Family collectie van kniekousen is een uitstekend voorbeeld van hun ambachtsmanschap en oog op kwaliteit. Deze collectie is ontworpen voor alledaags gebruik bij iedere gelegenheid.

Falke Family kniekousen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Voorheen werden ze gelabeld als 100% katoen, maar nieuwe Europese regelingen verplichten nu de labels om niet alleen de materialen in de sok zelf weer te geven, maar ook de materialen in band en de versteviging van de belaste zones. De labels geven nu dus ook een kleine percentage Elastaan in de band en Polyamide in de zool aan. Het zijn echter dezelfde sokken als voorheen, met dezelfde kwaliteit en duurzaamheid als we gewend zijn van Falke.

De kniekousen van Falke zijn erg zacht op de huid en gemakkelijk in onderhoud, dankzij het katoen waarvan ze gemaakt zijn. Opmerkelijk van deze kniekousen is dat de band aan de bovenkant van de sok niet knelt, maar wel heel goed op zijn plek blijft zitten. Deze kniekousen zakken niet af.

Dat de Family collectie echt voor de hele familie bedoeld is, kun je niet alleen duidelijk opmerken door de materialen en kwaliteit, maar ook de vele kleuren, pasvormen en maten waarin de kniekousen verkrijgbaar zijn. Voor iedereen is er wat wils. En om verwarring te voorkomen is de maat van de kniekous in de stof geweven. Zo kun je makkelijk zien welke kniekousen van wie zijn. Het zijn net dat soort kleine dingetjes die een topmerk als Falke onderscheiden van de Zeeman of Action kniekousen.

Trouwens, indien je juist op zoek bent naar zogenaamde sneaker sokken, dat zijn sokken die je vrijwel niet kan zien boven de schoen, dan ben je bij Falke ook aan het juiste adres. Het zijn tevens fijne katoenen enkel sokken, ideaal voor in de zomer.

Comments are closed.